Kategoriat
Uncategorized

Aamiaisella

DSC_1153.JPG

Olen ollut pari viimeistä päivää hyvin levoton. Olen pinonut taas paineita ihan pienistä jutuista, vaikka uusi ”synttärilupaukseni” olikin ottaa iisimmin. Ehkä sen toteuttamiseen tarvittiin se lyhyt ”siirtymäaika”, hah? Tänään on olo nimittäin taas rauhallinen ja raukea.

DSC_1134.JPG

DSC_1143.JPG

DSC_1136.JPG

DSC_1167.JPG

Näissäkin päivissä on ollut monia asioita, jotka ovat muistuttaneet mikä on elämässä tärkeää. Kuten jäätelöt Aurinkolahdessa, vanhemmilla vietetyt kiirettömät illat, Mikkoon törmääminen kun sillä on suklaakeksejä ja aamiainen ”naapurissa” asuvan Minnan luona. Unohtakaa kaikki kasvitieteelliset puutarhat, mun sielu ainakin lepää tuolla!

DSC_1135.JPG

DSC_1160.JPG

Ja sitten yksi ilmoitusluontoinen seikka: Tyhjä Ajatus täyttää tänään vuoden. Oh dear. Taidan jättää pidemmät avautumispuheet pääni sisälle ja taputella itseäni selkään, kun uskalsin avata tämän blogin vuosi sitten. Kiitos tuhannesti kaikille lukijoille, kommentteja jättäneille ja jokaiselle, joka on ollut tavalla tai toisella matkassa mukana ja tukena. Toinen synttärilupauksistani oli se, että nyt aion todella antaa aikaa tälle läheiselle harrastukselleni. Vuodessa ollaan luotu vahva suhde, jota haluan kastella paremmin ja saada se kunnolla kukkimaan.

// EN: Breakfast at my friends lovely garden. Also, my blog turned 1 year today, jayy!

Saranda

Kommentoi