Kategoriat
Uncategorized

A OK (weekend)

Tällaisen kevyen kellon ympäri koulutöiden parissa vietetyn päivän jälkeen on mukava palata hetkeksi takaisin viikonloppuun.

1.jpg

PERJANTAI:

Opiskeluetäpäivä muuttui blogipäiväksi ja yhteiseksi lounaaksi. Illemmalla oli treenit, iltapäiväkahvit kavereiden kanssa, pientä pintashoppailua (kaapissa komeilee nyt täydellinen juhlahaalari), ja myöhemmin mentiin vielä leffaan serkkuni kanssa. Päivän kruunasi keskiyön kaakaot kirpakassa syystalvisäässä Helsingin keskustassa kyytiä odotellessa.

2.jpg

LAUANTAI:

Vähän lisää blogin to do -listan raivaamista ja treenit, mutta loppupäiväksi palasin kotiin horisontaaliseen asentoon nukkumaan päikkärit ja lukemaan marraskuun lehdet. Illalla vietettiin Ferhatin kanssa treffi-iltaa meidän lempi ravintolassamme, Anissa, jossa oli tuttuun tapaan mielettömän herkullisen ruoan lisäksi myös napatanssiesityksiä.

4.jpg

SUNNUNTAI:

… alkoi viikottaisilla soitoilla isovanhemmilleni Australiaan, jonka jälkeen suunnistin keskustaan näkemään tyttöjä. Yksi viikonlopun parhaimmista asioista on olla sunnuntaina ennen yhdeksää Helsingin keskustassa liikkeellä, jolloin kaupungissa vallitsee ihana levollinen tunnelma. Voittaa myöhäiset yöunet mennen tullen, jos allekirjoittaneelta kysytään. Harvat kahvilathan on siihen aikaan vielä auki, mutta onneksemme yksi laadukkaimmista on – nimittäin Sis. Deli + Cafe. Siihen turvauduimme tänäkin sunnuntaina moneksi tunniksi aamiaiselle ja syvällisille kuulumisille. Päivä jatkui kuvauksilla blogitiimin kanssa kauniissa lokaatiossa –  Enna did it again!

Kuvausten jälkeen omistin loppupäivän vanhempieni luona ja heidän uudella asuinalueella tutkimalla lenkkimaastoja pikkuveikan kanssa ja testaamalla läheisen intialaisen ravintolan keittiötä. Molemmille irtosi hyvät pisteet.

6.jpg

1.jpg

3.jpg

Miten sinun viikonloppusi sujui, vai onko muisti jo hämärtänyt ja katse vahvasti jo työviikossa? 🙂

Tässä listattuna vielä edellisviikon postaukset:

Marrakuun 9.

Olipa kerran gaala

Vastaukset kysymyksiinne osa 1

Kolme kohtaamista

Mitä tapahtuu puolen vuoden päästä?

Lempeämmän maailman puolesta
 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “A OK (weekend)”

Aijaa! 😀 Johtuu varmaan tuosta talvisesta neuleesta ja lämpimistä väreistä. 🙂

Kommentoi