Kategoriat
Matkat

A = I

DSC_0493.JPG

Aikaisemmin ihmettelin, miksi olen ulkomaan lomalla aina todella inspiroitunut ja luova. Iloinen ja huoleton. Että silloin elämä on parhaimmillaan. Kauniita rakennuksia, uusia ihmisiä, paljon kivaa tekemistä tai tekemättä jättämistä.

Vasta viime aikoina olen todennut, että Suomessa, keskellä tavallista keskiviikkoakin, on kauniita rakennuksia, uusia ihmisiä, paljon kivaa tekemistä tai tekemättä jättämistä. Ainoa ero omassa ajatuksenjuoksussa Välimeren rannalla tai Lontoon kaksikerroksissa bussissa ja Suomen arjen välillä on se, että lomalla on aikaa. Aikaa huomata ja inspiroitua niistä kaikista asioista.

DSC_0456.JPG

DSC_0478.JPG

Koska matematiikan taitoni rajoittuvat siihen, että niitä ei ole, keskityn ns. real life kaavoihin, joilla on oikeasti merkitystä. Tänään sovellan sellaista kun aikaa = inspiraatiota. Olen aika varma, että jos makaan vaikka oman lattiani matolla kolme tuntia, vanhat verhonikin tai kattolamppuni saisivat mielikuvitukseni laukkaamaan.

DSC_0491.JPG

DSC_0497-001.JPG

Ja jos ei, onneksi parin viikon päästä on kuitenkin tulossa yksi mahtava reissu.

Kuvat otettu muutama viikko sitten Kosovosta.

Saranda

2 vastausta aiheeseen “A = I”

Olen myös sitä mieltä, että ihastuminen/rakastuminen teettää samanlaista fiilistä. Kaikki näyttää kauniilta ja ihanalta ja elämä hymyilee vaikka sataisikin vettä kaatamalla ja kiire pukkaa päälle. 😉

Kommentoi