Kategoriat
Koti & Sisustaminen

8 kysymystä ja vastausta uudesta kodista

Sisustusblogeissa kiertää haaste kahdeksasta kysymyksestä kodin tiloista, jota kautta ajattelin kertoa meidän kodistamme lisää. Muutimme tähän asuntoon tosiaan tammikuussa enkä ole tehnyt mitään erillistä asuntoesittelyä, joten olkoon tämä eräänlainen sellainen. 😁

Kuvitukseksi valitsin satunnaiset alkuvuoden aikana räpsityt puhelinkuvat – toimivat mielestäni aidommin, kuin jos olisin tänään ottamalla ottanut uudet.

Kommenteissa saa toki kysyä kodista lisää! 🙂

1. Paikka, jonka sotkuisuus ärsyttää ensimmäisenä?

Eteinen. On ihana tulla kotiin kun eteinen on siisti ja simppeli. Meillä on pitkä eteinen, jossa on tällä hetkellä iso peilikaappi ja Torista ostettu, käsityönä valmistettu puupenkki. Ei muuta. Ulkovatteet ja kengät ovat peilikaapissa. Onneksemme meillä on (näin kerrostalossa) viereisen oven takana yleinen kuivauskaappi, jonne voi viedä esim. lasten kuravaatteet kuivumaan. Samassa paikassa on myös vaunuvarasto, eli leveitä sisarusvaunujakaan ei tarvitse säilyttää sisällä asunnossa.

Myös isomman kylpyhuoneen sotkuisuus ärsyttää, sillä vietämme siellä paljon aikaa: pesemme ja kuivatamme pyykit, kylvemme ja saunomme, vaihdamme vaatteet ja vaipat, pottailemme… Siellä on jo valmiiksi paljon, harkitusti vietyä tavaraa enkä kestä, jos siellä on mitään ylimääräistä.

2. Paikka, jossa viihtyy koko perhe?

Keittiö, Elan huone ja parveke. Keittiössä laitamme ruokaa ja syömme pitkän kaavan mukaan, Elan huoneessa istun usein lasten kanssa seuraamassa heidän touhujaan ja parvekkeella syömme jo nyt välipaloja ja potkimme jalkapalloa. Ostimme juuri täytettävän altaan sinne kesäksi ja haaveilen, että lapseni lilluvat siinä kaikki aamupäivät kun itse kylven auringonpaisteessa ja juon kahvini kuumana.

3. Paikka, joka kaipaisi remonttia?

Ei mikään, sillä talo on uusi. Mutta laittamista ja sisustamista kylläkin: ainakin työhuone, parveke ja alakerran terassi.

Työhuone on näistä keskeneräisin, mutta on pieni mahdollisuus että siitä tulee ajan myötä Denizin huone tai molempien lasten nukkumahuone ja Elan huoneesta leikkihuone. Siksi en kiirehdi sittenkään sen sisustamisessa.

Hassua, työhuone (eli työrauha) oli yksi isommista syistä, miksi muutimme alunperin isompaan asuntoon ja nyt olen jo luopumassa siitä… 😄

4. Paikka, jota haluat sisustaa seuraavaksi?

Parveke! Mutta en toisaalta keksi mitä muuta roudaan sinne kuin sen lasten altaan. 😄 Ehkä patjan, vesipiipun ja itämaisia tyynyjä… (No ei lol. Parvekkeella ei saa polttaa.)

5. Paikka, jossa rentoudut parhaiten?

Olohuoneen sohva tai sauna. Meiltä näkee olohuoneen sohvalta suoraan metsälle ja merelle. Meidän sohva myös tuntuu vain paranevan käytössä.

Olen myös keksinyt keinon saunoa rauhassa molempien lasten kanssa. Ela omassa kylpyammeessa saunan ulkopuolella ja Deniz sitterissään seuraamassa Elan touhuja. Kun Deniz oppii istumaan, opetan hänetkin itsenäiseksi kylpejäksi. 😁

6. Paikka, johon olet erityisen tyytyväinen?

Mä ihan oikeasti rakastan meidän kotia tosi paljon ja jokaista sen nurkkausta. Mutta olen yllättynyt siitä, kuinka tyytyväinen olen tähän asuinalueeseen. Tämä ei ole Aurinkolahtea, vaan omien alkuperäisten sanojeni mukaan ”ihan skutsissa”. Nyt tuntuu jo siltä, etten muuttaisi koskaan täältä pois.

7. Paikka, jossa olette kun teillä on vieraita?

Olohuone, keittiö ja kesällä toivottavasti lasitetulla parvekkeella, jossa on iso ruokailuryhmä. Tänä kesänä on myös tarkoitus vuokrata usein taloyhtiön rantasauna erilaisiin pikkupirskeisiin.

8. Paikka, josta on paras näkymä (sisälle tai ulos)?

Meidän makuuhuone, olohuone ja parveke/terassi koska se meri ja metsä. Mutta myös keittiöön tulee tosi kaunis aamuvalo, lempeästi viistoon. Auringonlasku taas näkyy parvekkeen ja terassin puolelta. Onneksi aurinko nousee idästä ja laskee länteen… 🤩🙏

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

32 vastausta aiheeseen “8 kysymystä ja vastausta uudesta kodista”

The Beatles – легендарная британская рок-группа, сформированная в 1960 году в Ливерпуле. Их музыка стала символом эпохи и оказала огромное влияние на мировую культуру. Среди их лучших песен: ”Hey Jude”, ”Let It Be”, ”Yesterday”, ”Come Together”, ”Here Comes the Sun”, ”A Day in the Life”, ”Something”, ”Eleanor Rigby” и многие другие. Их творчество отличается мелодичностью, глубиной текстов и экспериментами в звуке, что сделало их одной из самых влиятельных групп в истории музыки. Музыка 2024 года слушать онлайн и скачать бесплатно mp3.

Oi, näyttää niin ihanalta!! <3 Paljon onnea ja iloa teille uuteen kotiin! <3

Kommentoi