Kategoriat
Uncategorized

6x ”outoa” tapaani

DSC_4027.JPG

Outo on ehkä vähän epämääräinen käsite, mutta koska tykkään lukea näitä myös muiden blogeista, let’s give it a try:

1. Vertaan kaikkia korkeusmittoja Linnanmäen Rakettiin (60m). Toi kukkulan huippu on kolme kertaa korkeammalla kuin Raketti.

2. Selaan aikakausilehdet takaperin.

3. Joskus ajattelen että vatsamakkarani ovat vatsalihaksia. Kylpyhuoneemme valo saa ne joskus näyttämään niiltä.

DSC_4029.JPG

4. Toinen kylpyhuoneharrastus: harjaan hampaat syväkyykyssä.

5. Jos poikaystäväni on ollut illalla/yöllä ulkona niin että olen mennyt jo nukkumaan, haluan että hän herättää minut suukoilla kun tulee kotiin. Onko mitään ihanampaa kuin suudelmiin herääminen? (Vaikka kello olisikin kaksi yöllä ja herätys soimassa kolmen tunnin kuluttua.)

6. Nukun jo kolmatta vuotta aiemmin isoäitini käyttämissä, kulahtaneissa pyjamissa. <3 (Ja suukoilla herättävällä poikaystävälläni ei ole mitään asiaa puuttua siihen. ;))

DSC_4036.JPG

Ps. I Love Me -messulippujen arvonnan voittajiin on otettu sähköpostilla yhteyttä. Onnea: Nea H., Paula 2, Millallinen, Pieni Merenneito ja NinaA !

Aion järjestää erillisen arvonnan vielä Instagramin puolella, seuratkaa @saranda.dedolli niin pääsette ensimmäisten joukossa osallistumaan! 🙂

 

SARANDA 

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta aiheeseen “6x ”outoa” tapaani”

Lihakset ne siellä alla on, vaikka päällä olisikin pehmeää. Kyllä itsekin ihailen kaunista vatsaani ja siitä erottuvia vatsalihaksia, vaikka kehossasi ei ole mikään minimaalinen rasvaprosentti.

Haha totta – kaikki muu pehmeä on vain plussaa. 😉 Rentoa sunnuntaita ja kiitos kommenttista! <3

Hahah, olipa kiva postaus! Ja siis ehdottomasti kuuluu pusutella, kun tulee yöllä kotiin. <3

Hahah voi kuule, näissäkin kuvissa piti aika ahkerasti vetää masu sisään… Mutta who cares, ne on osa mua, mä tykkään niistä! 🙂

Nämä on niin kivoja postauksia 🙂 Itsekin luen kaikki lehdet takaperin, parhain tapa mun mielestä lukea lehdet!

Oot maailman söpöin. Ja noi sun syväkyykyt, hahah 😀 Ootpa ihana! Muistan kun istuit siellä Adaman luona aika kauan syväkyykissä ja vastailin viesteihin. 😀 <3

Kommentoi