Kategoriat
Uncategorized

6 + 1 kuuluvat aamuuni

IMG_20160702_114329.jpg

1. Laitan aina herätyskellon aamuksi soimaan. Mua suorastaan ahdistaa herätä ilman kelloa, tiedä miksi… Torkutan joka aamu yleensä 5-10 minuuttia ennen kuin nousen ylös.

2. Kun nousen, avan samantien kaikki pienet ikkunat ja sälekaihtimet, vuoden ympäri. Raikas ilmas virkistää kivasti.

3. Harjaan hampaat ja pesen kasvot. Huuhtelen kasvot ensin viileällä vedellä, sitten puhdistan Nivean kasvovedellä. Rasvaan kasvot Nivean päivärasvalla mutta silmän alueisiin levitän Lumenen silmänympärysvoidetta. Hiusharjana toimii toistaiseksi maailman paras (myös Tangle Teezerin voittanut) Lorealin hiusharja*.

IMG_20160702_122726.jpg

4. Otan aamuisin muutaman spirulinatabletin ja yhden magnesiumpillerin. Juon puoli litraa vettä.

5. Jos menen urheilemaan aamusta, juon aina vihersmoothien. Muuten aamiaiseni vaihtelee pinaatti- tai banaaniletuista puuroon ja suklaaseen…

6. Pidän ns. ”puhelintauon” eli selaan sosiaalista mediaa ja vastaan whatsapp-viesteihin. En tässä vaiheessa vielä kirjaudu blogiin tai katso sähköpostia. Aamuinen puhelintauko on ikään kuin luova hetki, jonka aikana pääsen ammentamaan inspiraatiota ja vaihtamaan ihmisten kanssa kuulumisia.

+ 1 Edellisen illan valmistelut: valitsen aina edeltävän iltana seuraavan aamun vaatteet, valmistan smoothien valmiiksi jääkaappiin ja pidän huolen, että koti on siisti, kun herään. Nämä asiat vaikuttavat todella paljon oman aamuni onnistumiseen.

IMG_20160702_114526.jpg

* = saatu blogin kautta

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

2 vastausta aiheeseen “6 + 1 kuuluvat aamuuni”

Edellisen illan valmistelut on kyllä tärkeä homma, sitten selviytyy unenpöpperössäkin matkaan joutuisammin. Mä muuten otan magnesiumin aina iltaisin, koska mua se väsyttää! Oon jopa huomannut sen auttavan nukahtamista, postauskin aiheesta tulossa 🙂

Näin se on! Oikeesti? Tota en oo kuullukaan ennen!:) Pitäisi itekin koklata.

Kommentoi