Kategoriat
Uncategorized

5 totuutta tämän asun takaa

P4220045.JPG

Isosiskoni osti tämän Leviksen paidan mulle – hän on raskaana eikä voi kuulemma pukea sitä vielä, mutta annan sen hänelle eteenpäin heti kun ihmeellinen pikkuvauveli on syntynyt maailmaan. ♡

Puin pitkästä aikaa hameen päälle ja muistin miten vaivautunut olo mulla on niissä. Etenkin jos päällä on myös sukkahousut. En tykkää, yhtään.

Trenssitakki on Pariisista. Oli kylmä helmikuinen päivä ja olin ottanut matkalle vain ohuen takin. Olin kylmissäni ja sanoin poikaystävälleni että ostan seuraavan vastaantulevan takin, oli minkänäköinen tahansa. Mutta se olikin tämä! Unelmieni trenssi, johon rakastuin heti. Toinen hauska fakta takista on se, että en saa selvää sen merkkilapusta eli en tiedä kenen valmistama se on. Pitäisikö ottaa kuva lapusta ja antaa teidän ratkaista mysteeri puolestani?

P4220017.JPG

P4220047.JPG

Myös Converset ovat ulkomailta, tai siis ”Converset”. Taitavat olla feikit Conssit Marmariksesta. 😉 En enää ostaisi feikkejä, mutta pakko todeta että näin monta vuotta vanhoiksi kengiksi ovat säilyneet tosi hyvin.

En tiedä kuinka moni tiesi jo tämän mutta mulla on aika huono kaukonäkö ja omistan oikeasti silmälasit (joita en koskaan muista käyttää tarpeeksi). Todellisuudessa kävin optikolla ja tarvitsisin kuulemma vielä vahvemmat rillit, mutta en ole saanut aikaseksi päivittää niitä. Miten laiska ihminen voikaan olla silmälasien suhteen!?

 

Kuvat: Mariya / Purple Puff

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

8 vastausta aiheeseen “5 totuutta tämän asun takaa”

Tämmöisiä totuuksia olisi mukava lukea useamminkin ja useammasta blogista.
Ei kaikki asut oikeasti aina ole niitä suosikkeja ja ihan parhaita hankintoja,
vaan jotkut just vähän epämukavia ja sattumalla hankittuja/saatuja. 🙂

Hei kiva kuulla, arvostan mielipidettäsi. 🙂 Mäkin tykkäisin lukea näitä muiden blogeista, raottaa vähän todellisuutta!

Ihana sinä.<3 Toi on muuten se hame, jota sovitin itsekin mutta mullekin tuli epämukava olo siinä! 😀

Kiitos. 😀 Joo, mikäköhän siinä on (vai onkohan se hameet ylipäätään). Täytyy antaa uusi mahdollisuus ilman sukkiksia, onneksi kohta jo tarkenee!

Hahah, mulle kävi ihan samalla tavalla Köpiksessä :D. Aivan älyttömän kylmä ja ostan ensimmäisen takin, joka tulee vastaan. Se oli musta nahkatakki, sellainen pusakkamallinen. Kun kotiin pääsin, joku tytöistä otti sen itselleen 🙂

Hauska aihe, siis nämä totuudet asun takaa, ei vois aavistaa 🙂

Haha, mikä meitä oikein vaivaa kun ei osata pukeutua ulkomailla hyvin? 😀 Joo, ajattelin että perinteisten päivän asu -kuvien takana olisi joskus ihan oikeita tarinoita vaatteista kyljessä. 🙂

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: