Kategoriat
Uncategorized

5 faktaa

… minusta! Tykkään tehdä näitä aina aika-ajoin, varsinkin paremman postausaiheen puutteessa, hehe… (Luotan viikonloppuun ja siihen, että kaiken kivan ohjelman rinnalla mieli virkistyy ja uudet villit postausideat löytävät luokseni perille.)

DSC_0146.JPG

1. Näköni huononee kokoajan, mutta jostain syystä en ole vieläkään opetellut käyttämään laseja säännöllisesti. Piilolinssit on pitänyt hankkia jo lyhyen ikuisuuden, mutta sitäkään en ole saanut aikaseksi. En tunnista tuttuja ihmisiä kaukaa, ja monesti huomaan vasta metrin päästä että edessä seisoo joku kaveri. Mulla on tapana myös jättää ja unohtaa silmälasit ihan kaikkialle. Tyypillisesti ne yleensä löytyy kuntosalin lattialla, johon sentin päähän painonnostajat pudottaavat alas sadan kilon painoisia tankoja.

2. Ihmiset, jotka hyräilevät, saavat minut sanoinkuvamattoman hyvälle tuulelle. Jos kuulen taksikuskin tai kahvilatyöntekijän hyräilevän, en voi olla hymyilemättä. Yhdistän hyräilemisen automaattisesti hyväntuulisuuteen ja kepeyteen, ja alan saman tien itsekin tuntemaan hyvää oloa. Hyräilkäähän tyypit enemmän.

DSC_0217.JPG

3. Minulla on todella epämukava ja vaivaantunut olo eläinten kanssa. Koirat on ihan OK vaikken niidenkään kanssa osaa olla mitenkään luonnollisesti… Jos huoneessa on kissoja, lintuja tai jyrsijöitä, mua suorastaan alkaa ahdistamaan. Kääntöpuolena on kuitenkin se, että syön nykyään aika vähän lihaa tai eläinperäisiä tuotteita, joten en mä täysin tunteetonkaan eläimiä kohtaan ole.

4. Olen todella kömpelö ja tapaturma-altis. Vaikka olen järjestelmällinen, en ole todellakaan tarkka tai huolellinen. Vesipullot avautuvat laukuissani säännöllisin väliajoin, olen ajanut useamman auto-onnettomuuden ja törmään peileihin kokoajan.

5. Noloa, mutta… en osaa käyttää meidän uunia. Muutimme tähän nykyiseen asuntoon reilu kuukausi sitten enkä vieläkään ole paistanut ainuttakaan ruokaa ilman poikaystäväni apua. Meillä on täällä joku korkeateknologinen uuni, jolla on Raamatun paksuinen ohjekirja, ja joka osaa automaattisesti paistaa sun ruoat kun laitat oikean ohjelman siihen. Ohjelman, jonka en osaa koskaan asettaa. Ikävä entisen yksiön vanhaa, rupuista halpisuunia…

DSC_0214.JPG

EN: Five things about me: I have a terrible sight, I love people who hum, I feel really uncomfortable around animals, I’m beyond clumsy and I can’t cook (with our oven).

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “5 faktaa”

Oi joo, hyräily! Erityisesti sellainen, kun hyräilijä on vaipunut täysin omiin maailmoihinsa työtä tehdessään ja joudut keskeyttämään hänet kysyäksesi jotain. Yleensä saat hämmentyneen naurahduksen, ”olin ajatuksissani” -sanat ja hymyilevät kasvot vastaukseksi 🙂 Hyräillään!

Kommentoi