Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

48 tuntia, 4 + 8 kuvaa

Olipa ihana viikonloppu.

Molempina aamuina herätys 04.50 niin, että kun Ela jatkoi unia, mä jaksoin avata tietokoneen ja hoitaa kaikessa rauhassa työt tulevalta vapaapäivältä pois alta.

Valmiiseen aamiaispöytään istumista Mikon luona.

Matkalla kotiin hain Vaasankadulta mulle ja Ferhatille lounaspitaleivät seitanilla ja söimme ne Uutelan kanavassa.

Kyllästyimme vain keskinäiseen seuraamme ja lähdimme jatkamaan iltapäivää Ferhatin äidin terassille.

Illalla Ferhat tapasi ystäviään ja me bondailimme Elan kanssa. Olemme harvoin iltaisin kahdestaan ja se tuntui erityisen ihanalta. Oli ehkä kivoin nukutus ikinä. Makoilimme kahdestaan sängyllä, avonaisista ikkunoista kuului laulun ääniä, jota Ela puoliunessakin ihmetteli. Hänellä on myös tosi usein tapana tuijottaa kattoon ja hymyillä merkillisesti ikään kuin hymyilisi jollekin. Ajattelin, että hän hymyilee mun isoisälle ja hetken kuvittelin, että olimme kaikki kolme huoneessa.

Sunnuntaiaamu alkoi taas omalta osaltani työnteolla, kunnes Ferhat ja Ela heräsivät ja mä pistin itseni offline. Kuunneltiin Queenia, tilattiin falafel-rullat, vaikka olisimme hyvin ehtineet tehdä ruokaa kotonakin ja makoilimme kolmistaan lattialla.

Kahden aikaan lähdin iltapäiväkahville vanhempieni luokse ja viideltä näimme tyttöjen kanssa Aurinkolahdessa. Istuimme Kampelan aurinkoisella terassilla monta tuntia. Juttelimme curly girl methodista, raskauden jälkeisestä liikunnasta, vauvoista ja meidän tulevasta mökkimatkastakin, jota odotan nyt jo kovasti. Elan ensimmäinen mökkiviikonloppu tulee olemaan samassa mökissä, missä omanikin oli.

Ferhat oli mennyt Elan kanssa katsomaan jalkapalloa ja mulla olisi ollut reilu tunti aikaa kotona tehdä töitä. Kävin kuitenkin suihkussa ja sen jälkeen pistin nuudelit keittymään ja katsoin yhden jakson HBO:n Killing Eve -sarjaa. Viikonloppu loppui juuri kuten se oli alkanutkin, nii-iin rennosti.

Tässä vielä edellisviikon postaukset:

Mä sönkötän enkä muuksi muutu

Tervetuloa myös uudet tyypit – kuka on bloggaaja blogin takana?

Vuoden henkilökohtaisin kirjoitus: Liian aikaisin päättynyt imetystarinani

Tekee vähemmän kipeää, kun puhuu

Onnella on osoite ja se on Aurinkolahdessa

(Kuvissa näkyvät kosmetiikkatuotteet saatu blogin kautta)

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

3 vastausta aiheeseen “48 tuntia, 4 + 8 kuvaa”

Kiitos, tätä oli kiva lukea ja kuvia katsella, tuli niin kesävibat!:)
On tämä niin ihanaa, että saadaan nauttia jo toukokuussa tästä lämmöstä ja auringosta ja tietää, että koko kesä edessä!<3

Kiitos postauksesta ja kivaa loppuviikkoa!
Ida
http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kiitos paljon! 🙂  Ja sanos muuta, nautin jokaisesta ”aikaisesta” kesäpäivästä. 🙂

Vastaa

Kommentoi