Kategoriat
Hyvinvointi Koti & Sisustaminen Yhteistyö

4 syytä miksi olen nukkunut viime aikoina paremmin

DSC_0508-001.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Familon

Musta tuntuu, että olen nukkunut kuukauden sisällä määrällisesti enemmän kuin viime syksynä yhteensä. Unenlaatu on ollut oikeasti parempaa ja olen herännyt usein virkeänä ja levänneenä uuteen päivään. Nukkumaanmeno ei ole lykkääntynyt yön pikkutunneille, vaan unirytmi on ollut kohtuullisen säännöllistä eikä uni ole katkeillut öisin.

Tähän on vaikuttanut moni elämäntapamuutos: vähemmän stressiä, kofeiinia ja elektroniikkaa, enemmän rauhoittumista ja kirjan lukemista. Ja vaikka haluaisin väittää, että moni asia on vain asenteesta ja mielenlaadusta kiinni, on unenlaadun paranemiseen vaikuttanut merkittävästi se, missä ja miten nukun.

DSC_9687.JPG

DSC_0499.JPG

1. TYYNY. En kärsi niska-hartia-seudun kivuista, mutta rakastan hyvänlaatuista ja mukavan tuntuista tyynyä. Käytössäni on Familonin Outlast Xelerate -tyyny, joka säätelee lämpöä ja ennaltaehkäisee sillä tavalla liiallista kuumuden tai kylmyyden tunnetta. Käytössä tyyny on tukenut päätä tosi hyvin säilyttäen silti muhkean muotonsa.

Sen sijaan poikaystävälleni kelpasi vain Familonin Ergo Futurex -tyyny (hänellä on L-koko), joka tarjoaa erinomaisen ergonomian ja rentouttaa tosi hyvin erityisesti kyljellään nukkuvia. Älypehmusteen ansiosta tyyny tukee niskaa juuri nukkujalle sopivalla tavalla, kun tyynyä kääntämällä voi valita neljä eri korkeutta. Suosittelen siis Outlast Xelerate -tyynyä, jos olet semihyvä nukkuja, mutta Ergo Futurex -tyynyäjos kaipaat enemmän tukea ergonomiaan.

DSC_0501-003.JPG

DSC_0504.JPG

2. PEITTO. Familonin valikoimassa on todella hyviä ja laadukaita, varmasti jokaiselle soveltuvia peitteitä. Tällä hetkellä monet peitteet ovat myös tuntuvassa alennuksessa. Meillä on käytössä Familonin Feel -tuplapeite, joka on ollut aivan täydellinen, ainakin näin talvisaikaan.

DSC_9281.JPG

DSC_9637-001.JPG

DSC_9263.JPG

3. PELLAVALAKANAT. Yksi aikuisuuden haaveistani tuli toteen, kun saimme ensimmäiset pellavalakanamme kotiin. Kivipestyt ja 100% pellavaa sisältävä Familonin Princess -tuplalakanasetti (löytyy myös yksittäisinä) tuntuu todella pehmeältä iholla ja tuo yleellisyyden tunnetta kotiin. Reunoista solmittavat nauhat lisäävät suloisuutta muuten tosi yksinkertaiseen sisustukseemme. Pellavalakanat on yleensä tosi kestävät ja kirsikkana kakun päällä se, ettei niitä tarvitse silittää. Ryppyisyys lisää pellavan charmia.

DSC_9272.JPG

4. JÄTTITYYNYT. Jos vietät ollenkaan aikaa sängyllä myös nukkumisen lisäksi (esim. tietokoneen tai kirjan kanssa), suosittelen ehdottomasti jättityynyen hankkimista. Mä en ihan oikeasti tiedä miten olen pärjännyt aikaisemmin ilman näitä. Meillä on käytössä Familon Ultra -jättityynyt johon on ihana nojata ennen nukkumaanmenoa. Nämä sopivat ihan yhtä hyvin myös nukkumistyynyiksi tai tukemaan uniasentoa jossain muualla kuin pään alla. Tykkään myös tosi paljon siitä, miltä tyynyt näyttävät sisustuselementtinä kun sänky on pedattu.

DSC_9288.JPG

Haluan suosia Familonia tuotteiden ulkonäön, laadun ja mukavuuden lisäksi myös siksi, että sillä on sertifikaatteja mm. ympäristöasioista (esim. Joutsenmerkki ja Downafresh), työterveydestä ja työturvallisuudesta ja on yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Familon tukee suomalaista työtä, ja on varmasti syystä ollut markkinoiden suosikkimerkkejä jo yli 50 vuoden ajan.

Vielä huomenna 31.1. ehdit shoppailemaan Familonin hyvän unen alennusmyynneillä. Törkeän hyviä löytöjä jopa 40% alennuksella. Katso lisää Familonin omilta sivuilta.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi