Kategoriat
Uncategorized

4 faktaa minusta by Ferhat

Tiedätte varmasti ne perinteiset X faktaa minusta -postaukset? Meinasin tehdä pitkästä aikaa itsekin sellaisen, kunnes keksin ”paremman” idean – pyydän poikaystävääni listaamaan muutaman faktan minusta, hänen näkökulmastaan.

Neljä faktaa minusta Ferhatin mukaan…

IMG_20160430_144930.jpg

1. ”Saranda elää toista elämää öisin. Enkä mä nyt tarkota mitään pahaa. Sillä on vaa tapana puhua unessa. Välillä se taistelee pahuutta vastaan pelastaakseen maailman ja välillä se on australiassa puhumassa englantia sen enolle.. Jos se jäis vaan puhumiseks niin kaikki ois hyvin. Mut mietikkää miltä tuntuu kolmelta yöllä herätä siihen kun tyttöystävä istuu hiljaa vieressä ja tuijottaa sua suoraan silmiin pelottavasti hymyillen? True love!”

2. ”Saranda on tosi ennalta-arvaamaton. Ja tällä mä tarkotan lähinnä sen mielialaa. Se voi olla tosi hyvän tuulinen ja hetkessä muuttua huonotuuliseksi. Onneks se on kuitenkin suurimman osan ajasta hyvän tuulinen.”

3. ”Saranda on tosi kiltti ihminen. Se ehdotti tänään, että meidän pitäis sitoo itsemme puhuin metsässä. Älkää ajatelko mitään sairastagrinhymiö:D. Saranda vaan järkyttyi siitä kun kuuli, että 48 jalkapallokentänkokoista metsää tuhotaan minuutissa.”

4. ”Viimeiseksi faktaksi voisin sanoa, että se oikeesti rakastaa mua. Saranda kannustaa mua jokaisessa asiassa mitä haluun tehdä ja sillä on kaikki ominaisuudet mistä oon ikinä haaveillu. Kaunis ihminen sisältä ja ulkoa! ❤”

 SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “4 faktaa minusta by Ferhat”

Kommentoi