Kategoriat
Uncategorized

4 asiaa jolle en voi tällä hetkellä mitään

DSC_5764.JPG

Joihinkin asioihin ei voi vaikuttaa vaikka kuinka yrittäisi. Tällä hetkellä elämässäni on ainakin neljä mua vaivanutta asiaa, jolle en tällä hetkellä tai tässä elämäntilanteessa voi oikein mitään.

Matkakuume. Kerroin jo tässä postauksessa, että mulla on tosi kova matkakuume. Katselen kokoajan lentoja New Yorkiin tai jonnekin lämpimään. Perustelen lippujen ostamattomuutta ekologisuudella, mutta loppujen lopuksi enemmän painaa menossa oleva säästökuuri. Tällä hetkellä valitsen niiden rahojen sivuun laittamisen, vaikka eihän se matkakuumetta laske.

Maailmantuska. Kuulen kokoajan mitä kamalimpia uutisia joka puolelta maailmaa ja ne vaikuttaa mun mielialaan tosi paljon. Välillä lamaannun ja suorastaan masennun jonkin uutisen yhteydessä. Olen oppinut pikkuhiljaa kuitenkin miettimään että kaikkiin asioihin ei voi vaikuttaa ja tällä hetkellä mä teen parhaani yksittäisillä teoilla ja valinnoilla.

DSC_5786.JPG

DSC_5793-001.JPG

Sää. Viimepäiviin on mahtunut paljon sadetta ja verrattuna siihen miten allapäin sateinen ja harmaa sää on aikasemmin saanut mut, nyt osaan suhtautua siihen paremmalla tavalla. Oikealla varustuksella olen voinut ulkoilla ja tehdä muutenkin samoja juttuja mitä aurinkoisenakin päivänä voisi tehdä. Olen nauttinut sateen jälkeisestä raikkaasta ilmasta ja sisällä puuhastellessa ikkunalautoihin paiskautuvista sadepisaroista.

Läheisten murheet. Yritän parhaani mukaan tukea kriisiä käyviä läheisiäni, mutta se on mahdollista vain tiettyyn pisteeseen saakka. Jos murehtii itse kokoajan toisen puolesta, siinä kuluu omatkin voimavarat – ja ilman niitä on toiselle täysin hyödytön. Tätä on vaikea hyväksyä ja mullakin on siihen matkaa, mutta yritän päivittäin toistaa itselleni, että muiden puolesta murehtiminen ei välttämättä auta heitä eikä se, etten jatkuvasti huolehdi muista, tee minusta huonoa ihmistä.

 

Onko teillä samoja asioita elämässä vai löytyykö ”tälle en voi mitään” -listaltanne muita juttuja?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “4 asiaa jolle en voi tällä hetkellä mitään”

Kannattaa ton maailmantuskan kanssa muistaa että hyvistä asioista kirjotetaan tosi, tosi paljon vähemmän kuin huonoista. Koska huonot saa aikaan suuremman reaktion ja enemmän klikkejä ja jakoja. Joten siksi kannattaa tehdä itse töitä sen eteen että etsii niitä hyviä uutisia, olo paranee huomattavasti!
Suosittelen katsomaan esim tämän facebookissa (kauheen pitkä linkki :D):
https://www.facebook.com/ThisIsZinc/videos/543852842482053/?hc_ref=ARS8rpBHVoiTrikG5azPQOq_1fPYGqywogLBzUrNvxgiD2IXt2VUBsGpOQkN_5q4Xh8
Maailma on siis nyt tosi monella mittarilla paremmalla tolalla kuin koskaan mitä tulee vaikka köyhyyteen, tasa-arvoon, sotiin ja lasten koulutukseen. Matkaa on vielä edessä toki, mutta kuitenkin.

Ihana kommentti ja kiitos linkin jakamisesta! <3 Mukavaa aloittaa viikko näin positiviisesti. 🙂 Haleja!! <3

Voi kyllä löytyy samoja! Varsinkin läheisten murheiden on todella vaikea antaa vain olla, kun niin kovasti tahtoisi vaan auttaa huolimatta siitä, että omat voimavarat ei vaan mitenkään riitä edes omien murheiden kantamiseen.

Voi ei. 🙁 Se on tosi kuluttavaa kyllä. Toivottavasti löydät lähitulevaisuudessa jonkin kultaisen keskitien asiassa. <3 Kivaa maanantaita ja alkanutta viikkoa!

Kyllä löytyy! Suurimpana pojan uhma! Ja voi että se osaakin olla raskasta! Huh! Onneksi sekin on ohimenevää!

Eikä! En voi kuvitellakaan miten vaikeeta voi senikäisen kanssa olla. Jaksamishaleja! <3 🙂

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: