Kategoriat
Hyvinvointi

3 + 1 ikuisuusprojektia, jotka tulevat päätökseen tänä keväänä

DSC_9611.JPG

1. Julkaisen kirjan. Hitto mä oon puhunut tästä kauan ja jo kyllästymiseen saakka, mutta nyt näyttää siltä, että kirja on kirjoitettu, taitettu, painettu ja myynnissä toukokuuhun mennessä. Okei seitsemän kuukautta kustannussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ei ole pitkä aika mutta siltä se on tuntunut.

DSC_9706.JPG

2. Meidän terrassista tulee viihtyisä. Asumme ensimmäisessä kerroksessa, ja parvekkeen sijaan meillä on oma terassi/takapiha. Viherpeukaloitahan emme ole kumpikaan, minkä takia pihamme on vuoden ympäri kauniisti sanottuna melko epäedustuksellinen. Haluan, että tämä on se vuosi kun terassilla on viihtyisää ja nättiä. Jossa auringonottoa, grillaamista ja vauvan nukuttamista voi suorittaa esteettisesti.

DSC_9674.JPG

3. Systemaattisempi säästäminen saa alkaa. Tuloni tippuvat äitiyslomalla mutta toisin kuin viime vuonna, tuloni ovat säännölliset. Tämä tekee säästämisestä systemaattisempaa ja voin asettaa aina vähintään minimirajan sille, kuinka paljon siirrän kuukaudessa rahaa säästöön. Häiden jälkeen ei ole ollut mitään selkeää säästökohdetta mutta sellainen on taas muodostunut: Haluan pystyä jäämään äitiysloman jälkeen edes osittaiselle hoitovapaalle ja muutaman vuoden sen jälkeen omistaa ensimmäisen asunnon.

Kai kuuntelit jo Julia Thurenin Melkein kaikki rahasta -podcast-jakson häistä ja rahasta, jossa sain kunnian olla vieraana höpöttämässä?

DSC_9699.JPG

+ 1 Ja koska mitä tahansa postausta on nykyään vaikea kirjoittaa ilman vauvanäkökulmaa, niin tänä keväänä myös projekti nimeltään raskaus tulee päätökseen. Any day now. Odotan sitä kauhulla ja innolla. Raskaus kun on ollut toistaiseksi elämäni ylivoimaisesti intensiivisin ja ihanin projekti.

Kuvat: Hanna Kärppä (editointi minä)

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

12 vastausta aiheeseen “3 + 1 ikuisuusprojektia, jotka tulevat päätökseen tänä keväänä”

Niin ihanaa ja tyydyttävää kun projektit saa päätökseen! Huippua! Ps.näytät tosi sädehtivältä!

Tsemppiä vauvelin odotteluun 🙂 Kai teet meille sitten terassista ja toimenpiteistä sen piristämiseksi ihan oman postauksen? Nimimerkillä meillä kans rivitalokämpän takapiha miltei pelkkää terassia ja kämpässä asuu kaks vihertumpeloa 😀 Kuuntelin Julian podcastin ja oli kyllä tosi kiva kuunnella teidän höpötystä, sulla on kiva ääni.

Hahaha ihana! Tiedäksä, jos mä kehtaan, kyse on kuitenkin niin karseesta lähtötilanteesta. 😀 Mutta hei arvaa mitä, päätin tällä sekunnilla että TODELLAKIN KEHTAAN. Joten todellakin teen!

Kiitos paljon palautteesta, oot niin sympaattinen! Ihanaa viikonloppua sinne, ja jos tekin innostutte tekemään teidän pihalle jotain, tsemppiä siihen jo etukäteen. <3

Tästä postauksesta tuli tosi hyvä mieli <3 Ihanat hyvänmielen kuvat ja se ilo, mikä näistä projektien loppumetreistä huokuu! Mukavia viimeisiä raskauspäiviä!

Kiitos ihana! Sun kommentti toi lisäiloa tähän päivään. 🙂 Kivaa viikonloppua sinne. <3

Kuulostaa tosi hyvältä!

Voi miten jännittävää aikaa elät nyt, kun odotat pientä pian syntyväksi. Toivon sulle ihania viimeisiä odotuspäiviä ja paljon voimaa ja rauhaa synnytykseen <3

Kiitos kaunis. <3 Toivottavasti säkin ja koko teidän perhe voi hyvin. 🙂

Mikäköhän siinä on että on jotenkin niin tyydyttävää että projektit tulee päätökseen ja sitten kun uusia ei ole niin tuntuu vähän hassulta :—D Koska siltä musta vähän tuntuu nyt! Viime vuonna kun valmistuin maisteriksi niin ns. koko elämän mittainen opiskelu projekti/7 vuoden yliopisto-projekti tuli päätökseen ja nyt tuntuu jotenkin niin tyhjältä ilman sitä THE GOALia. Varsinkin kun onnekseni löysin hyvän työpaikan myös viime syksynä, eikä nyt oo tähtäimessä muuta kuin kehittyä siinä mitä teen. Viime vuosi oli mulla vähän ehkä kuin tää sun tämä vuosi, projektit valmistui ja nyt on olo kyllä vähän sellainen irrallinen, enkä oikein tiedä mitä kohti tässä tavoitellaan (en myöskään tiedä onko se hyvä vai huono tunne XD). Ei kai auta kuin keksiä uutta projektia sitten!?

Ihana sinä! Samaistun jotenkin paljon. 😀 Ja tosi kiva lukea tällaisiakin ajatuksia sulta, sulla on mun mielestä Suomen parhaimpia tyyliblogeja (ellei PARAS!) mutta mielelläni lukisin silloin tällöin myös tämän tyyppisiä pohdintoja. Pitää laittaa sulle viestiä tämän päivän aikana tästä jos satut missaamaan tään mun vastauksen. <3

Kommentoi