Kategoriat
Kulttuuri

28 kysymystä ystäväkirjasta

Luin Iidan Ystäväkirja-postauksen, ja copy catina ja paremman postausaiheen puutteessa teen perässä!

IMG_8963-Edit.jpg

Nimeni on Saranda, ilman toista tai kolmatta nimeä.

Syntymävuoteni on 1993.

Perheeseeni kuuluu lähellä asuvat vanhempani, isosiskoni (ja hänen poikansa <3), pikkusiskoni ja pikkuveljeni sekä tietysti aviomieheni.

Pienenä ajattelin, että minusta tulee kirjailija heti kun opin kirjoittamaan. Ennen sitä piirsin koruja paperille ja leikkasin niistä koruja äitille ja olin vuoren varma, että minusta tulee korusuunnittelija.

Tällä hetkellä olen ylioppilas, sosionomi, sisällöntuottaja ja bloggaaja, muutaman kuukauden päästä kirjailija. Mutta en korusuunnittelija. 😀

Joskus minusta tulee ulkomaan kirjeenvaihtaja tai ihmisoikeustarkkailija.

Rakastan ihmisiä mun elämässä, uimista, hyviä kirjoja, aikaisia aamuja, meidän kotia, listojen tekemistä ja yksinkertaisia asioita.

Vihaan epäoikeudenmukaisuutta ja sotkua.

Haaveilen että saan terveen lapsen syliini. Kaikki muu taitaa ollakin jo tosi hyvin. <3

Minua pelottaa että hetkenä minä hyvänsä kaikki ei olekaan enää tosi hyvin.

Arkirutiini on aamupala. Pitää olla tosi kova kiire etten syö aamupalaa ennen kuin lähden kotoa.

Täydellinen mies on tällä hetkellä mun elämässä kaikkine epätäydellisine piirteineen. 🙂

Exieni mielestä saatan olla öö ainakin varmaan ihan jäätävä pissis.

Kirja tai elokuva, joka aiheuttaa edelleen väristyksiä Khaled Hosseinin kaksi ensimmäistä romaania, Leijapoika ja Tuhat loistavaa aurinkoa. En ymmärrä miten niin raaoista tarinoista voi saada niin kauniita ja vieläpä jostain osin onnellisia.

Harrastaisin kaikkea tätä, jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja: Kuulostaa ehkä hölmöltä mutta mulla on riittävästi aikaa juuri kaikkiin niihin asioihin, mitkä on mulle oikeasti tärkeitä. Katsotaan uudestaan sitten kun vauva syntyy.

Harrastan nyt uimista, lenkkeilyä ja lukemista.

Parin viinilasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä — riippuu tilanteesta. Jos tarkoitus on jatkaa iltaa, toivoisin että Mikko olisi paikalla soittamassa kaikkia vanhoja kunnon hittejä ja avaamassa toisen pullon. Jos tarkoitus on mennä kotiin ja olen jo metrossa, kuulokkeista soi todennäköisesti jotain melankolista kuten Patrick Park tai Iron and Wine.

Noloin tv-ohjelma, josta pidän on kaikki teiniäitiohjelmat: Teen Mom, Teen Mom 2, Erilaiset teiniäidit…

Sarja, jota suosittelen Grace and Frankie, This is Us, Modern Family

IMG_8932-Edit.jpg

Salainen taitoni on salassa vielä itseltäni. En ole lahjakas monessakaan asiassa, joten jos olisin jossain, toisin sen varmasti ilmi. 😀

Salainen paheeni no eivät ole nämäkään kovin salaisia. Olen aikaoptimisti, puren kynsiä ja syön vegaanisesta ruokavaliosta huolimatta fetajuustoa aina kun vatsani on kipeä.

Itkettää kertoakin, mutta itken aina surullisissa leffakohtauksissa.

Haluan osata tehdä tosi hyvää ruokaa, ottaa tosi hyviä valokuvia ja kirjoittaa tosi hyviä tekstejä.

Kahta en vaihda ja ne on perhe ja Aurinkolahdessa asumista.

Tälle hymyilen: Lasten naurulle, everytime

Lempiherkku on suklaa. Muilla on yksi herkkupäivä viikossa, mulla on yksi päivä viikossa kun en syö suklaata.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Asiat järjestyvät aina. Ainakin jotenkin sinne päin. Ja ne ovat aina paljon paremmin kuin miltä oman pään sisällä ensin tuntuu

Kuvat: Wilma Rytkönen

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “28 kysymystä ystäväkirjasta”

Teiniäiti-ohjelmat on ihan parasta. Melkein yhtä hyviä kuin kaikenlaiset jenkkisarjat jossa ostetaan merikontteja tai hylättyjä varastoja, joista muka-löytyy aina jotain Charlie Chaplinin housuja tai Abraham Lincolnin piippuja – mittaamattoman arvokkaita tietenkin. Katson mentaliteetilla ”p*skapuhetta mutta uskon”.

Haha mahtava guilty pleasure! Ei ihmekään että ostajat yrittää vakuutella itelleen tuollaista sen jälkeen kun turhaan roskaan on mennyt monta tonnia per kontti. 😀

Voi että miten kivat kysymykset ja ihanat vastaukset! Vaikken yleensä toteutakkaan mitään ’kyselyitä’ blogiin niin tänhän vois melkein nyt ystävänpäivän kunniaksi tehdä :—) Ja hei mäkin oon -93! En tiedä minkä ikäiseksi sut oon ajatellut, mutta en jotenkaan samanikäiseksi kuin mä! :–D

Kommentoi