Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

2019 vuoden kirjeenvaihto eli mistä olen blogistani eniten kiitollinen

Muistanko oikein vai oliko meidän lapsuudessa kirjeenvaihtoilmoituksia nuorten lehdissä? Sieltä valittiin mielenkiintoinen tyyppi, jolle muutaman viikon välein kirjoitettiin kirjeitä käsin, tarroineen kaikkineen.

Mä en koskaan pistänyt sellaista ilmoitusta pystyyn tai vastannut yhteenkään. Mun kirjeenvaihdot rajoittuivat meidän luokan tyttöihin. Kenestä sä tykkäät? Onks Samu vai Janne susta söpömpi? Oliks hyvä Siskoni on noita -jakso?

Blogin ansiosta olen päässyt toteuttamaan monta intohimoani, monta unelmaani. Mutta eniten mä olen kiitollinen kaikesta vuorovaikutuksesta, jota saan kokea blogin kautta päivittäin.

Joidenkin kanssa olen vaihtanut yhden kommentin, toisten varmaan satoja. Jostakin on tullut hyvä kaveri, jostain kuin perheenjäsen.

Blogikommentit ja Instagramin Direct Messaget ovat nykyajan kirjeenvaihtoa. Toki nykyään kaikki on nopeampaa ja kätevämpää mutta ihan yhtä kutkuttavaa ja ilahduttavaa. Vaikka saan viestejä päivässä enemmän kuin sain kirjeitä koko ala-asteen aikana yhteensä, jokainen viesti tuo hymyn huulille.

Iida, joka otti nämä kuvatkin, on yksi tällainen 2019 vuoden kirjeenvaihtokaveri. Ja nykyään kaikkea muutakin: läheinen ystävä ja toinen äiti, jota ihailen suuresti. Äsken olimme syömässä Ferhatin kanssa hänen luonaan ja oli niin mukava, ihana ilta. Toivottavasti meidän lapsista, Elasta ja Eemistä, tulee myös näin hyvät ystävät jotka vaihtavat kirjeitä tulevaisuudessa, on ne mitä tahansa muotoa silloin.

Mekko: Kaiko Clothing (saatu), jakku kirpparilta, kengät Istanbulin bazaarista

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “2019 vuoden kirjeenvaihto eli mistä olen blogistani eniten kiitollinen”

Apuaaa tuli kauhee ikävä Eemiä yhtäkkiä!!! <3 Ja sua! 😀 Mut erityisesti Eemiä. <3<3<3

Vastaa

Ihanasti kirjoitettu <3

Itselläni oli ainakin ala-aste- (ja ehkä vielä yläaste-)ikäisenä kirjekavereita; joku taisi ollu juuri lehdestä bongattu ja osa taas sellaisia, joihin olin tutustunut ratsastusleirillä. Jossain vaiheessa kirjoittelu siirtyi enemmän sähköposteihin, mutta jossain vaiheessa sekin jäi. Taisi olla viimeistään siinä vaiheessa, kun facebook tuli ja ihmisiin sai yhteyttä muuta kautta.

Hyvä huomio siis, että blogit ja muu sosiaalinen media ikään kuin vastaa kirjekaveruutta. Ajatusten ja kommenttien vaihto on toki nopeampaa ja usein lyhyempää kuin kirjeissä, mutta en tarkoita, että mitenkään huonompaa. Päin vastoin, näin saa yhteyden moniin sellaisiinkin ihmisiin, joihin ei olisi muuten tutustunut ollenkaan ja näiden kommenttien kautta muodostuu juuri sellainen ihana tuttuuden tunne, vaikka muuta kautta ei tuntisikaan.

Kiitos sinulle blogistasi ja tästä ihanasta tunnelmasta, jonka luot postaustesi kautta. Arvostan myös kovasti sitä, miten kivasti vastailet kommentteihin ja huomioit lukijasi tai seuraajasi. Se vaikuttaa paljon siihen, millainen kuva bloggaajasta muodostuu, ja sinä olet ainakin onnistunut luomaan ihanan lämminhenkisen tunnelman tänne <3

Mä oon todella iloinen susta ja että ollaan tutustuttu edes tälleen verkossa! <3 Mä vaan näen että sulla on niin puhdas kiltti sydän ja sä oot ehdottomasti yksi mun parhaimpia ”kirjeenvaihtokavereita”. 🙂 Aivan ihanaa viikonloppua!

Vastaa

Voi miten ihanasti sanottu! <3<3 Sun sanat saa aina hymyn huulille 🙂

Ihan samat sanat sulle murunen ja ihanaa viikonloppua! <3

Kommentoi