Kategoriat
Hyvinvointi

2018 toinen osa: vuoden parhaat kuukaudet

DSC_4525.JPG

Ajattelin koota yhteen kuluneen vuoden tapahtumat aina kvartaali kerrallaan. Muistan huhti- ja kesäkuun välisen ajan iloisena aikakautena, siitäkin huolimatta, että minulle kovin läheinen isoisäni oli juuri kuollut.

DSC_5162.JPG

Sillä meillä oli häät edessä, ja keskitin kaiken energiani siihen. Huhtikuu menikin sitten viimeisten järjestelyiden kanssa, onneksi ilman minkäänlaista viime hetken paniikkia. Tuntui, että osasin oikeasti pysähtyä nauttimaan myös suunnittelusta, en vain hääpäivästä. Mulle järjestettiin myös maailman ihanimmat polttarit, jossa oli jopa 17 läheistä ystävää paikalla. En osaa vieläkään pukea sitä kiitollisuutta sanoiksi. <3

IMG_5229.jpg

IMG_5234.jpg

Polttareitakin ikimuistoisempi päivä oli tietysti itse häät, joista en muuttaisi mitään. Kaikki häät-postaukset näet tämän linkin takaa. Tässä postauksessa kerroin kuinka vietin häitä edeltävän päivän ja tässä pidempi kuvasarja itse häistä.

DSC_0219.JPG

Häiden jälkeen alkoi ihana seesteinen aika. Viihdyimme hääkuplassa, ja nimenomaan meidän hääpäivänä, 5.5. alkanut kesä (mikä tuuri!) sai onnesta sekaisin. Päätin, että tänä kesänä bucket listillä on tasan kolme asiaa: Aurinkolahti, uinti ja mahdollisimman paljon ulkona, raittiissa ilmassa syöminen. Toukokuu meni näissä merkeissä, toistemme kainalossa ja laiturilla kirjaa lukiessa. Tein töitä ja kirjoitin paljon, mutta tajusin etten halua tehdä pelkästään blogia työnä.

DSC_8422.JPG

Viikko ennen häitä lopetin hormonaalisen ehkäisyn, sillä perheenlisäys tuntui meistä kummastakin oikealta. Päätimme ettemme kuitenkaan ota asiasta minkäänlaista stressiä vaan annamme asian sujua ainakin vuoden omalla painollaan. Kuusi viikkoa viimeisestä pilleristä tein positiivisen raskaustestin, enkä osaa vieläkään kuvailla millainen onni siitä seurasi. Haluatteko, että kirjoitan joskus siitä päivästä kun tein raskaustestin, ja kuinka kerroin miehelleni asiasta?

DSC_7658.JPG

Kesäkuun kaksi viimeistä viikkoa menivät vaaleanpunaiset lasit silmillä. Silloin ainoat raskausoireet olivat tuoksuherkkyys ja lamaannuttava väsymys, joka iski nimenomaan juhannuksen aikoihin. Kavereiden kanssa mökillä taisin nukkua suurimman osan ajasta… Muuten olo oli oikein hyvä ja niin kovin odottava.

Nyt kun jälkeenpäin mietin, ja aivan kuten aikoinaan aavistinkin, huhti- ja kesäkuun välinen aika olivat tämän vuoden parasta aikaa. <3

Lue myös:

Vuosi pakettiin: 12 lukemaani kirjaa

2018 ensimmäinen osa: Henkisesti ihanaa ja raskasta aikaa

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi