Kategoriat
Hyvinvointi

2018 ensimmäinen osa: Henkisesti ihanaa ja raskasta aikaa

DSC_8668.JPG

Ajattelin koota yhteen kuluneen vuoden tapahtumat aina kvartaali kerrallaan. Tammi- ja maaliskuun välinen aika oli tapahtumarikasta, samanaikaisesti henkisesti ihanaa ja raskasta aikaa.

DSC_9939.JPG

DSC_1018.JPG

DSC_8715.JPG

DSC_9573.JPG

DSC_8516 – kopio.JPG

DSC_4556.JPG

DSC_2219.JPG

Olin edellisenä syksynä ollut sairaslomalla masennuksesta, mutta tammikuussa jälkiä sairaudesta ei juurikaan enää näkynyt. Olin tietoisesti päättänyt rajoittaa tehokuusajatteluani, joten arki oli paljon rauhallisempaa kuin ennen. Kävin CrossFit-treeneissä, kirjoitin blogia ja aloin lukemaan taas kirjoja. Elämän yksinkertaistaminen houkutteli, samoin saunominen ja ruoanlaitto kotona. Tammikuussa aloitin myös kirjan kirjoittamisen kaikessa rauhassa.

Meidän toukokuun häät lähestyivät kovaa vauhtia, ja suunnittelu alkoi toden teolla: kutsut lähtivät ja palaverit käynnistyivät.

Järjestin blogin ensimmäisen lukijatapahtuman, ihanan brunssin Vallilan Stoorissa jossa tapasin paljon mahtavia uusia tyyppejä ja lukijoita. Tarkoitus olisi toistaa brunssi vähintään vuosittain, jos tulijoita vain riittää? 🙂

DSC_1360.JPG

DSC_8291.JPG

DSC_9625 – kopio-001.JPG

Alkuvuodesta kirjoitin mm. ruokalaskumme puolittamisesta, mietin mikä minusta tulee isona (ammatti-identiteettikriisiä oli vakavasti ilmassa) ja pohdin matkojeni vaikutusta ympäristöön. Vietin nimittäin helmi-maaliskuun Australiassa sairaan isoisäni seurassa, ja maaliskuun lopussa juhlimme kihlajaisia Ferhatin synnyinmaassa Turkissa sillä hänen sukulaisensa eivät päässeet häihimme Suomeen.

Australiassa oli surun lisäksi myös iloa ja rakkautta ilmassa kun vietimme enonin useamman päivän albanialaisintialaishäitä. Kun oma perhe palasi takaisin Suomeen, Ferhat lensi Suomesta asti mun tueksi Melbourneen pariksi viikoksi. Olen kiitollinen siitä hänelle edelleen päivittäin. Pääsimme myös käymään maailman lempikaupungissani Byron Bayssä.

Turkissa olimme puolet ajasta Ferhatin sukulaisten kaupungissa Iskenderunissa ja loput lomasta Istanbulissa vain kahdestaan. Se oli sellainen mukava pre-honeymoon, täydellistä nollausta.

DSC_2135.JPG

DSC_2402.JPG

DSC_2691.JPG

DSC_2168.JPG

IMG_0374-Edit.jpg

DSC_1352.JPG

IMG_0333-Edit.jpg

DSC_3618.JPG

DSC_3006.JPG

Ehdin olemaan Suomessa kolme päivää, kun isoisäni kuoli. Samana iltana mulle nousi korkea kuume. Olin ihan murtunut, ja maaliskuun loppu meni pitkälle peiton alla itkun ja kurkkukivun kourissa.

Lue myös:

Vuosi pakettiin: 12 lukemaani kirjaa

16. ja 18. kuva: Mikko Wivolin

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi