Kategoriat
Uncategorized

16/07 synttäriasu

DSC_0056.JPG

Tässä vielä koko asu viime launtain (IHANISTA) paattipirskeistä. Paita ja pökät ovat molemmat BikBokistaja setti oli lahja minulle maailman parhaimmalta äidiltäni. <3 BikBokissa on ollut mun mielestä viime aikoina älyttömän kivoja kesätamineita.

DSC_0057.JPG

DSC_0043.JPG

DSC_0054.JPG

DSC_0095.JPG

Rannekello puolestaan on lahja poikaystävältäni Ferhatilta. Kävin muutama viikko sitten ystäväni Ennan kanssa Stockalla ihastelemassa Daniel Wellingtonin rannekelloja. Silloin selostin Ennalle tarkkaan minkä kellotaulukoon ja nauhan värin haluaisin. Syntymäpäivänäni sain Ferhatilta lahjaksi täsmälleen haluamani mallin, koon ja värin ilman että hän kysyi minulta tai Ennalta asiasta etukäteen mitään. Kyllä mun muru vaan tuntee mut!

DSC_0049.JPG

Allekirjoittaneella alkoi tänään uuden työpaikan ensimmäisen viikon jälkeen viikonloppu; se korkattiin tänään kyykyillä, Fafaksen pitaleivällä ja sillä, että siskoni Xhyljeta on meillä jo toista yötä. <3 Luvassa on ainakin vielä lisää treenejä, joogaa ja ehkä jopa vähän maakuntamatkailua.

(Tajusin kylläkin että yksi kouluraportti on jäänyt vielä roikkumaan eli jos sen saisi myös nätisti pois alta, reilu kuukauden myöhässä…)

Kivaa viikonloppua kaikille! <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

2 vastausta aiheeseen “16/07 synttäriasu”

Kommentoi