Kategoriat
Uncategorized

14.11.17 / Helsinki

DSC_6765.JPG

Kello soi 06.00. Käännän kylkeä nukkuakseni vielä viisi minuuttia. Herään seuraavan kerran 07.25. Treenit alkavat 07.30. Makaan selälleni ja keksin ainakin kaksitoista syytä miksi olen maailman surkein ihminen.

Nousen harjaamaan hampaat, muistan etten ollut kirjoittanut ilalla postausta tälle aamulle valmiiksi. Ahdistus iski jo illalla ja ahdistuneena luovuus kukoistaa viimeisenä.

Istun granolakulhon kanssa läppärin edessä. Tyhjä sivu, ei kuvia käytettävänä. Kiroan tätä vuodenaikaa ja sitä, että vaikka itselläni olisi nyt kaikki aika maailmassa kuvata, a) muut potentiaaliset kuvajat ovat kaiken valoisan ajan töissä b) mitä hittoa mä edes kuvaisin? Kaikki mun vaatteet on niin nähtyjä, enkä ole pessyt hiuksiani viikkoon.

Sitten muistan että on tiistai. Ja että en koskaan toimi tiistaisin. Sen jälkeen otan happea, pakotan itseni luopumaan kaikista päivän odotuksista ja päätän, että tänään blogissa riittää täysin postaukseen liittymättömät ravintolakuvat. Laitan Netflixin päälle, käperryn viltin alle ja tunnen kuinka ahdistus väistyy hiljaa pois.

DSC_6774-001.JPG

DSC_6747.JPG

DSC_6771.JPG

Kuvat minusta: Hanna / Sunday blondie

 

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

3 vastausta aiheeseen “14.11.17 / Helsinki”

Minulla on ihan sama juttu! Tiistaisin en ikinä saa mitään tehtyä, joten eilinen päivä meni minullakin sohvalla maaten enkä edes tietokonetta avanut. Toivottavasti tänään olisi vähän energisempi päivä! 🙂

Ikävä kuulla ettet säkään lämpee tiistaille (tai tiistai ei lämpee meille? Kummin päin vain :D) mutta toisaalta lohduttavaa etten ole ainoa joka kokee tiistain välillä viholliseksi! Ja kiitos paljon, toivon ihan samaa sulle. 🙂 <3

Luulisi että maanantai on se pahin päivä eikä tiistai 😀 Kiitos paljon! <3

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: