Kategoriat
Hyvinvointi Koti & Sisustaminen

13 x arkivinkki

Äitipiirin Anna kysyi mun vinkit aikaansaamiseen. Artikkeliin haastateltiin pari muutakin yrittäjä-äitiä ja tekstistä tuli tosi kiva! Voit lukea sen täältä.

… mistä tuli sitten mieleen, että voisin paremman puutteessa jakaa muutaman muunkin arkivinkin tänne blogiin…

Teen illaksi aina sen verran ruokaa, että sitä riittää myös seuraavalle päivälle lounaaksi.

Ennen aamu-uintia (tai yöuintia, kuten Instagramissa seuranneet saattoivat pistää merkille), pistin uimapuvun patterin päälle lämpeämään.  Uikkaria oli ihana pukea, vaikka se lopulta saikin veden tuntumaan entistä kylmemmältä. Aion tehdä tätä myös sitten kun aloitan avantouinnin. Tämän pointti on se, että jos olet tekemässä jotain epämukavaa, liitä siihen joku mukava juju. Jos menet sokkotreffeille, pue mukavin paitasi.

Pakkaaminen on niin paljon helpompaa ja kivempaa kun puhelimassa on Pakkaa mukaan -lista.

Ja sata muutakin listaa. Kuten Ostoslista, josta ei saa ostaa mitään ennen kuin tavara on ollut vähintään kuukauden siinä. Jos haluan ja tarvitsen sitä yhä kuukaudenkin jälkeen, ostolupa on myönnetty.

Ystäviin on helpompi pitää yhteyttä kun selaa joka aamu WhatsAppin ”etusivua”. Yhden kaverin keskustelu voi muistuttaa kysymään hänen reissukuulumisia ja toisen onnittelemaan häntä syntymäpäivänään.

Vauvan vaatteet eivät ehdi mennä ”liian nopeasti” pieneksi kun käyn ne läpi jokaisen kuun ensimmäinen päivä.

Pakkaan vaippalaukuun tarvittavat tavarat seuraavaa kertaa varten heti kun tulemme kotiin.

Aina kun en tiedä mitä pukea, selaan Pinterestiä.

Kun viikkoon päättää yhden siivouspäivän, voi kaikkina muina päivinä vapauttaa itsensä huonosta omatunnosta.

Löylyvesi pääsee next levelille kun sinne puristaa muutaman tipan eteeristä öljyä.

Pesen lakanat vain n. kolmen viikon välein. Ennen pesimme tiuhemmin mutta eivät ne oikeasti mene niin nopeasti likaisiksi.

Soitan isoäidit läpi videopuhelulla aina kun syödään lounasta. Ei ehkä ole hyvä, että vauva syö hetken ruudun äärellä, mutta tällä tavalla olemme pitäneet paljon paremmin yhteyttä enkä unohda soittaa heille!

Puhkikulutettu mutta toimivin: puhelimesta aina netti pois pari tuntia ennen nukkumaanmenoa. Tämä on pyhä ja tämä on ehdoton paremmille yöunille!

*

Kuvat ihanan ystäväni Minnan kotoa <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi