Kategoriat
Hyvinvointi

12 kuvaa ja hetkeä viikonlopulta

Viikonloppu oli ihana.

DSC_3788.JPG

Se alkoi pitkällä ja rauhallisella aamulla Istanbulissa. Sai herätä rakkaan vierestä, ikkunasta kantautui ruuhkaisen kadun ääniä ja oman fiiliksen pystyi pukemaan yhteen virkkeeseen: matka oli mahtava mutta on myös mukava palata kotiin.

DSC_3724.JPG

Viimeiset maisemat Istanbulista ennen lentokentälle lähtöä. Poikaystäväni unohti arvokkaan rannekellonsa hotellille, mutta henkilökunta lupasi pitää sitä siellä kuusi kuukautta – loistava syy palata Istanbuliin puolen vuoden sisällä.

DSC_3814.JPG

Kotona odotti neljä purettavaa matkalaukkua ja tyhjä jääkaappi. Pesimme pyykkiä mutta tilasimme vastapainoksi pad thaita.

DSC_3804.JPG

Heräsin seuraavana aamuna ilman herätyskelloa jo viiden jälkeen. Vietin koko aamun koneella, ennen kuin lähdin lenkille ja arvatkaa mitä – mä eksyin. Eksyin mun vakio viiden kilsan lenkillä, jonka oon juossut ehkä 20 kertaa aikaisemmin. Vitsi, oon todellakin ollut kauan poissa.

DSC_3858.JPG

Kotiin löytämisen ja suihkun jälkeen lähdin toiselle aamiaiselle vanhemmille jossa näin siskonpoikaani ja se riemu… Oikeesti, en mä voi edes kuvailla sitä, turha edes yrittää.

DSC_3819.JPG

Iltapäivällä menin kuluttamaan pari tuntia kirjastoon. Luin lempikiikkutuolissani Kaisa Viitasen Paperittomat jossa on Katja Tähjän upeat valokuvat. Todella merkillinen ja silmiäavaava teos.

DSC_3829.JPG

Illalla tapasin kolme rakasta ystävääni hääravintolassamme, jossa valitsimme viinit häämenuumme. Keskustelimme häistä (apuaaa oon niin innoissani!!) ja lopulta pienessä hiprakassa kaikesta muustakin laidasta laitaan. Kiireetön lauantai-ilta parhaiden tyyppien kanssa on niin arvokasta. Ja kun viinit lopulta loppuivat monen tunnin jälkeen, lähdimme tasoittamaan tilannetta pastoilla Vapianoon. 😀 Aivan ihana ilta!

DSC_3846.JPG

Eilisten viinien ja kellonajan siirtymisen takia heräsin tänään vähän myöhemmin. Söin granolaa (Urtekramin crunch & choco, paras) ja kirjoitin blogia.

DSC_3943.JPG

Aamupäivällä kävin kävelyllä.

DSC_3815.JPG

Ja kävely päättyi tänäänkin vanhemmille… Ja taas ajanviettoa maailman ihanimman palleron kanssa – eikä äidin letuissakaan ole valittamista.

DSC_3958.JPG

Päivällä ei ole tapahtunut mitään mielenkiintoista: kuvienkäsittelyä, meileihin vastaamista ja yhden isomman tekstin aloittamista. Illalla odottaa vielä sauna, kasvonaamio ja poikaystävän kasvispihvit.

Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti. <3

Ps: Alla vielä kuluneen viikon postaukset, mikäli jokin kirjoituksista on jäänyt välistä:

Taukoa tauosta: terveisiä Istanbulista

Mitä tapahtui kun päätin vähän hengähtää?

3x näitä kirjoja luin matkalla

Jos mulla olisi enemmän rahaa… Olisinko onnellisempi?

12 kuvaa ja hetkeä viikonlopulta

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “12 kuvaa ja hetkeä viikonlopulta”

Heräsin tänäänkin hymy huulilla kun viikonloppu oli vielä tuoreessa muistissa. 🙂 Kiitos paljon ihana ja sinne myös. <3 Toivottavasti sun päivät on täynnä aurinkoa ja iloa. 🙂

Kommentoi