Kategoriat
Uncategorized

01.07.17

Hiljaista on ollut viikolla. Juhannuksena rohkaistuin kirjoittamaan ja sainkin teiltä älyttömän paljon voimaa, mutta arkipäivät ovat menneet taas ihan perusasioiden äärellä. Kuukauden vaihtumisessa on kuitenkin aina tietynlaista taikaa, enkä muista koska olisin viimeksi herännyt näin levänneenä.

DSC_0222.JPG

Luin Maaret Kallion kirjasta Lujasti lempeä nerokkaan kappaleen vastalääkkeistä: niistä asioista, joita ihmisen on pyrittävä saamaan vaikeina hetkinä. Jollekin se on hikiliikunta tai jooga, toiselle leipominen tai 10 tunnin yöunet. Ne ovat meille ehdottoman tärkeitä näinä harmaina kausina ja silti yleensä ensimmäisiä, josta niiden aikana luovumme.

Tänään on rakkaan ystäväni muistotilaisuus. Hyvästelen ihmisen, jonka kanssa jaan sisarusteni lisäksi eniten lapsuusmuistoja. Ihmisen, joka opetti minulle rehellisyyttä, rohkeutta, lojaalisuutta ja seikkailunhalua mutta myös sitä, kuinka puhelimen asetuksista piilotetaan soittaessa oma numero ja kuinka kuukautissiteet kiinnitetään. Hän oli vastalääkkeeni sellaisina päivinä kun en tuntenut oloni normaaliksi, suosituksi, kauniiksi tai rakastetuksi. Hän oli paras ystäväni ja parempia vastalääkkeitä kuin ystävät ei maailmassa ole.

Lepää rauhassa.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

36 vastausta aiheeseen “01.07.17”

Voi miten kauniisti kirjoitettu! Valtavasti voimia surun käsittelyyn <3

Voi Saranda <3 Paljon voimia ja jaksamista tähän hetkeen ja tulevaan. <3 

Itsellä on kokemusta surusta ja menettämisestä paljon. Siis itke, raivoa, huuda, mikä onkaan itselle paras tapa käsitellä asiaa. Elämä on epäreilua, ja aina ei tarvitse olla positiivinen niin kuin kirjoititkin aiemmassa postauksessasi, onhan se tosi kuluttavaakin. Anna tunteille tilaa ja puhu niistä tai kirjoita ne, itsellä ainakin kirjoittaminen on auttanut erittäin paljon käsittelemään asioita. Muistoja ei voi kukaan viedä pois, ja niistäkin kannattaa puhua ääneen. 

<3

Surullista että olet kokenut menetystä myös. <3 Mutta kiitos kun jaoit viisaat sanat ja neuvot, arvostan. 🙂

Paljon voimia tähän rankkaan hetkeen. Oot urhea, kun jaksoit kirjoittaa tästä. <3

Lämmin osanottoni ja äärettömästi voimia suruusi <3 Sanattomaksi vetää, en osaa sanoa muuta. 

 

Eikä :'( Voimia Saranda ihan valtavasti <3 osaisipa sanoa jotain muuta. <3 

Voi ei, otan osaa 🙁 Onneksi suru jossain kohtaa helpottaa ja jäljelle jää vain ne hyvät muistot <3

Voi, otan osaa. Paljon voimia tähän päivään ja tuleviin hetkiin myös! <3

Olen sanaton…Itke, sure, raivoa, näytä kaikki tunteesi, sillä olet siihen oikeutettu, se helpottaa, ei kuitenkaan poista surua. Siihen auttaa aika, että suru muuttaa muotoaan. Kaipaus ja muistot jäävät. Sinä jatkat, ystäväsi on kanssasi, toisella tasolla. Unessa voitte vielä kohdata, monestikin. Toivotan voimia sinulle kestää tämä päivä! Nauti silti asioista, joista voit!

Lämin osanotto suureen suruusi ja voimia raskaana päivänä. Muistoja ei kukaan ota sinulta pois, vaali niitä. Olen varma että ystäväsi katselee sinua jostain pilven reunalta ja toivoo että olet onnellinen. <3

Kommentoi